Weblog FreeChoice


ICSA Stockholm 2015 - vrijdag 24 juli 2015

Afbeelding invoegen
 
 
Dit jaar, 2015, was de jaarlijkse conferentie van de ICSA (International Cultic Studies Organisation) in Stockholm, Zweden. Het was vanaf 24 tot en met 27 juni. Het thema was 'Children in High Control Groups'.
 
In 2013 bezochten mijn collega en ik deze conferentie in Triest, Italie, waar ik een presentatie gaf over mijn 'olifanten metafoor', die ik in mijn werk regelmatig gebruik om uit te leggen welke verschillen er zijn tussen eerste en tweede generatie leden van dwingende groepsculturen.
Deze conferentie in Stockholm was niet alleen anders vanwege het nieuwe thema, maar ook omdat er dit keer ook een paar afgevaardigden van Sektesignaal uit Nederland aanwezig waren. Vrijdagmiddag 26 juni hebben we samen de presentatie 'The Dutch Approach - current and future plans' gegeven, waaraan Arjan van Dijk, mijn collega van Ontmaskermanipulatie.nl ook had meegewerkt.
 
Deze conferentie is uniek in de zin dat geestelijke hulpverleners
 

 


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >