Het OwnFreeChoice Praatcafé


Het Praatcafe is in het leven geroepen voor wie contact zoekt met lotgenoten, die met weinig, of zelfs zonder woorden begrijpen wat je hebt doorgemaakt. Na je vrijwillige of gedwongen vertrek uit de groep kom je voor veel nieuwe uitdagingen te staan. Wat zijn jouw uitdagingen? Wil je daar met lotgenoten over praten?    

Als je jouw volledige (of groot gedeelte van je) sociale netwerk bent kwijtgeraakt, kun je het gevoel hebben dat niemand begrijpt wat je hebt doorgemaakt en/of nu ervaart. Niet alleen wat betreft eenzaamheid, onbegrip, verwarring, boosheid of verdriet over wat er is gebeurt, maar ook het gevoel van vrijheid die je kunt ervaren. Er zijn specifieke uitdagingen, die zo'n nieuwe start in je leven na de groep of relatie met zich meebrengt.                 
Of wil je praten over de positieve ervaringen die je in de groep hebt meegemaakt? Ook daar is ruimte voor.
In het kort gezegd willen we elkaar ontmoeten vanuit begrip, respect en oog voor het nu en de toekomst. 

OwnFreeChoice Praatcafé doet haar deuren weer open op zaterdag 20 januari 2018, van 14.00 tot 18.30 uur

Het thema volgt. 

Eerdere thema's waren Verbinding, Triggers, Manipulatie, Lichaamstaal, Grenzen, Vrijheid, Spelender Wijzer, Omgaan met Verlies en Veiligheid. Tijdens elke ontmoeting in ons Praatcafé gaan we kort in op een ander thema. Daarna is er ruim gelegenheid voor individuele contacten en gesprekken, naar eigen inzicht en interesse. 

Mieke Barendregt (van OwnChoice) en Frances Peters (van FreeChoice), zijn de initiatiefnemers van het OwnFreeChoice Praatcafé. http://www.ownfreechoice.nl
 
De locatie: Burgemeester de Withstraat 7, 3732 EK De Bilt
 
Heb je nog vragen? Mail of bel ons.
Mieke Barendregt: mieke@ownfreechoice.nl tel:06-41475722
Frances Peters:  freechoice10@gmail.com tel: 06-10323202
 
Een bijdrage in de kosten is welkom.